Foto

14 jul 2015

we zijn weer terug

we hebben genoten van de zon en we zijn weer terug
we hebben goed nieuws kingwing wordt verbouwt
zou dra dat rond is dan laat ik het u weten
wij zijn fris en fruitig

van morgen zijn we weer terug

Continue reading

15 mei 2015

Young Cle Ik Quiche Voor Mezelf ft. Witold Kush & Boss

Na releases van o.a. EvertMayn en Witold Kush op OSC Music & Art is het nu de beurt aan Young Cle om van zich te laten horen. Precies veertien jaar geleden schreef jonge Clémens zijn eerste raptekst. Veertien jaar later is Clé nog steeds Young en brengt ‘ie z’n eerste echte track.

op zoek naar leuke spullen

Twitter
Young Cle
Witold Kush
Boss
Facebook
OSC Music

Continue reading

14 mei 2015

The FRONT Twee gozers met een passie

Nog geen 3 weken geleden bracht de hiphop formatie The Front bestaande uit Godenzoon, Tripes en Ossie hun eerste cypher ‘Zes10’ en track ‘Wie ik ben’. Ditmaal zijn Ossie en Tripes samen op één track te horen.
Vandaag releasen zij de track ‘Twee gozers met een passie’. De track is gemixt door Soul Safari Music Beluister de track hieronder:

Facebook
The FRONT

Continue reading

06 mei 2015

junior neph Nephilimination EP

Vandaag komt Junior Neph met zijn nieuwe tweede EP genaamd ‘Nephilimination’

Junior Neph is nu ook te volgen op Twitter & Facebook

op zoek naar dope kleding ?

Continue reading

04 mei 2015

wat is Songflow

Vanaf nu hebben Nederlandse artiesten geen platencontract meer nodig om hun carrière op te starten.

Wat is Songflow?
“Songflow is een platform dat muziek met fans verbindt en luisteraars om zet in cash. Met dit platform maken we muziek op twee manieren sociaal. Om te beginnen distribueren we songs wereldwijd naar alle populaire muziekdiensten. Daarbij gebruiken we social media om deze releases met fans te delen. Zo kunnen muzikanten voor het eerst volledig profiteren van de sociale functies in Spotify en iTunes.

Artiesten ontvangen 100% van de inkomsten en behouden al hun rechten. Met de ingebouwde promotietools bereiken artiesten hun fans op Facebook en Youtube. Door een gedetailleerde sales rapportage in hun account weten artiesten precies waar ze aan toe zijn.”

Waarom dit initiatief?
“We hebben Songflow gestart met een groot, belangrijk doel voor ogen: een simpele en transparante muziekindustrie nastreven! Toen ik tijdens mijn studie als manager voor Chef’Special werkte, ontdekte ik dat er veel verbeterd kon worden aan de manier waarop artiesten hun muziek en carrière online managen. Met Songflow kunnen gebruikers hun songs wereldwijd distribueren via de meest populaire download-, streamingdiensten en internetradio. Songflow herdefinieert hoe onafhankelijke en ongetekende muzikanten de markt betreden en een relatie onderhouden met fans.”

Hoe werkt Songflow?
“Iedere artiest kan eenvoudig beginnen op de website door via ‘Get started’ zijn of haar Facebookaccount te koppelen. Via de artiestenpagina’s die de artiest managet kan hij in het Songflow-systeem songs vervolgens digtiaal distribueren naar verschillende kanalen. Verder kunnen de artiesten de songs publishen op YouTube als een artwork video.”

Wat zijn de belangrijkste facts?
“Songflow wordt vandaag officieel gelanceerd, dus er zijn nog niet veel cijfers beschikbaar. Op dit moment kan een artiest zijn of haar muziek verspreiden via iTunes, Spotify, Deezer, 7Digital, Last.fm, WE7, Aspiro, Omnifone, SImfy, Rdio, Amazon en Google Play. De artiest kan de links van deze kanalen vervolgens delen via zijn Facebookpagina. Artiesten die de dienst al gebruiken zijn onder meer: Valerius, Chef’s Special en Kris Berry. Artiesten betalen €5 per song.”

Wie is er betrokken bij Songflow?
“Songflow is een initiatief van mij, Thomas van Wijk. We gebruiken het in Amsterdam gevestigde Fuga platform voor levering van content aan muziekdiensten.”

Twitter

Songflow

Continue reading

16 apr 2015

Manusje van alles :doe alles wat je wilt

Manus heeft schaamteloos een briljant concept gekopieerd; je sms’t een nummer met een opdracht en zij voeren het uit. De originele dienst met dit concept, Magic – bekijk ook deze geweldige video -, is enorm populair in de Verenigde Staten en sinds kort is er ook een Nederlandse versie, genaamd Manus.

Manus en zijn getrainde experts staan klaar om aan elke wens te voldoen. Stuur hem een berichtje via Whatsapp of Telegram hij zorgt ervoor dat je krijgt wat je wilt. We staan in contact met bezorgers, winkels, restaurants en leveranciers zodat jij alleen maar een wens hoeft te uiten om hem te zien uitkomen, zonder enig gedoe aan jouw kant!

2-1886bcd54-8cc899b3

 

3-2ca305081-4c5f4a51

 

het nummer van Manus vindt je hier!!

Continue reading

09 apr 2015

‘Groen Gras

Groen Gras is een live-hiphopavond waar wij jong, opkomend talent een podium bieden in de Sugarfactory in Amsterdam.

Groen Gras is in oktober 2014 ontstaan, omdat we als liefhebbers van hiphop een platform in Amsterdam miste waar (nationaal) hiphop talent gecheckt kan worden. Vette artiesten als Alpha DNA, SoulDaad, Shot in the Zoo en Jonna Fraser hebben inmiddels bij ons op het podium gestaan.

Op 24 april zal de vijfde editie van Groen Gras in het teken staan van de release van het album ‘Helse Harlekijn’ van de Zaanse rapper Den Dubieus.

kom jij ook ? laten het weten
Groen Gras nu ook te volgen op Twitter & Facebook

Continue reading

18 mrt 2015

DC SHOE CO USA LINED UP CAP

De Wemoto Diver in White is een T-shirt met ronde hals en regular fit. Dit shirt heeft een foto print en is gemaakt van 100% katoen.

koop hier de nieuwe snapback van 5-Panel caps

revert nu ook te volgen op Twitter & Facebook

Continue reading

17 mrt 2015

WEMOTO NORTON

De Wemoto Norton gemaakt van 100% polyamid. Deze jas is waterafstotend, ademend en heeft een voering in een zwart-witte print. De kraag, manchetten en tailleband zijn geribd en de jas is voorzien van een ritssluiting

De bomber jacke’s zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart & groen & rood

revert nu ook te volgen op Twitter & Facebook

Continue reading

02 mrt 2015

Mocromaffia

IEDEREEN IN DIT CONFLICT WORDT GELIQUIDEERD’ GELD, AMBITIE, HOOGMOED EN VERRAAD IN DE ONDERWERELD Een paar jaar geleden trokken ze gezamenlijk door het land om juweliers te beroven, nu vermoorden ze elkaar met zware wapens in de strijd om cocaïne miljoenen. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland en zelfs tot in België en Marokko is het oorlog. Maar wie staan er nu precies tegenover elkaar en waarom? MOCRO MAFFIA vertelt het inside-verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen. Een verhaal over geld, ambitie, hoogmoed en verraad. Hij hoort achter hem hoe de moordenaars blijven schieten op Said. Rida rent door. Hij moet overgeven. Het spuug op zijn gezicht en zijn kleren is geen reden om in te houden. Hij blijft rennen. In de verte klinken nog een paar schoten. Ze hebben Said van dichtbij afgemaakt. WOUTER LAUMANS is journalist en schrijft onder meer voor Panorama en Nieuwe Revu. MARIJN SCHRIJVER is journalist en schrijft voor AT5 en Nieuwe Revu, eerder deed hij dat voor De Pers.

koop hier het boek Mocromaffia

Cosmox.nl

Continue reading
http://kingwing.nl/wp-content/themes/selecta