Foto

16 apr 2015

Manusje van alles :doe alles wat je wilt

Manus heeft schaamteloos een briljant concept gekopieerd; je sms’t een nummer met een opdracht en zij voeren het uit. De originele dienst met dit concept, Magic – bekijk ook deze geweldige video -, is enorm populair in de Verenigde Staten en sinds kort is er ook een Nederlandse versie, genaamd Manus.

Manus en zijn getrainde experts staan klaar om aan elke wens te voldoen. Stuur hem een berichtje via Whatsapp of Telegram hij zorgt ervoor dat je krijgt wat je wilt. We staan in contact met bezorgers, winkels, restaurants en leveranciers zodat jij alleen maar een wens hoeft te uiten om hem te zien uitkomen, zonder enig gedoe aan jouw kant!

2-1886bcd54-8cc899b3

 

3-2ca305081-4c5f4a51

 

het nummer van Manus vindt je hier!!

Continue reading

09 apr 2015

‘Groen Gras

Groen Gras is een live-hiphopavond waar wij jong, opkomend talent een podium bieden in de Sugarfactory in Amsterdam.

Groen Gras is in oktober 2014 ontstaan, omdat we als liefhebbers van hiphop een platform in Amsterdam miste waar (nationaal) hiphop talent gecheckt kan worden. Vette artiesten als Alpha DNA, SoulDaad, Shot in the Zoo en Jonna Fraser hebben inmiddels bij ons op het podium gestaan.

Op 24 april zal de vijfde editie van Groen Gras in het teken staan van de release van het album ‘Helse Harlekijn’ van de Zaanse rapper Den Dubieus.

kom jij ook ? laten het weten
Groen Gras nu ook te volgen op Twitter & Facebook

Continue reading

18 mrt 2015

DC SHOE CO USA LINED UP CAP

De Wemoto Diver in White is een T-shirt met ronde hals en regular fit. Dit shirt heeft een foto print en is gemaakt van 100% katoen.

koop hier de nieuwe snapback van 5-Panel caps

revert nu ook te volgen op Twitter & Facebook

Continue reading

17 mrt 2015

WEMOTO NORTON

De Wemoto Norton gemaakt van 100% polyamid. Deze jas is waterafstotend, ademend en heeft een voering in een zwart-witte print. De kraag, manchetten en tailleband zijn geribd en de jas is voorzien van een ritssluiting

De bomber jacke’s zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart & groen & rood

revert nu ook te volgen op Twitter & Facebook

Continue reading

02 mrt 2015

Mocromaffia

IEDEREEN IN DIT CONFLICT WORDT GELIQUIDEERD’ GELD, AMBITIE, HOOGMOED EN VERRAAD IN DE ONDERWERELD Een paar jaar geleden trokken ze gezamenlijk door het land om juweliers te beroven, nu vermoorden ze elkaar met zware wapens in de strijd om cocaïne miljoenen. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland en zelfs tot in België en Marokko is het oorlog. Maar wie staan er nu precies tegenover elkaar en waarom? MOCRO MAFFIA vertelt het inside-verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen. Een verhaal over geld, ambitie, hoogmoed en verraad. Hij hoort achter hem hoe de moordenaars blijven schieten op Said. Rida rent door. Hij moet overgeven. Het spuug op zijn gezicht en zijn kleren is geen reden om in te houden. Hij blijft rennen. In de verte klinken nog een paar schoten. Ze hebben Said van dichtbij afgemaakt. WOUTER LAUMANS is journalist en schrijft onder meer voor Panorama en Nieuwe Revu. MARIJN SCHRIJVER is journalist en schrijft voor AT5 en Nieuwe Revu, eerder deed hij dat voor De Pers.

koop hier het boek Mocromaffia

Cosmox.nl

Continue reading

23 feb 2015

FESTIVAL: PAASPOP SCHIJNDEL 2015

Al sinds jaar en dag is Paaspop het gezelligste festival van Nederland. Met een frisse, brede en bij tijden gewaagde programmering heeft elk van de podia zijn eigen entourage. Dit komt mede door de aankleding van het festival waar extra veel aandacht aan wordt besteed. Dus niet alleen ga je van tent naar tent en van band naar band, maar ook van sfeer naar sfeer en van verwondering naar verwondering.
koop hier je tickets

PAASPOP is nu ook te volgen op Twitter & Facebook

luister hier je paaspop playlist

Continue reading

22 feb 2015

Digitale radio en Brenno de Winter over mega bank-hack

Hackers hebben voor honderden miljoenen dollars geroofd bij banken, op een manier die akelig sprekend lijkt op het scenario dat it journalist Brenno de Winter voorspelt in zijn nieuwe boek. En, FM is analoog – digitaal is de toekomst van de radio. Maar, waar wachten we nog op? Presentatie: Herbert Blankesteijn. Henk van Ess is de back up vandaag, redacteur Jorn Lucas brengt u het nieuws.

Luister Hier De podcast van BNR Digitaal

Twitter
Herbert Blankesteijn
Brenno de Winter
BNR Nieuwsradio
BNR Digitaal

Cosmox.nl

TV series met 50 % korting wat wil je nog meer

Continue reading

09 feb 2015

VOLCOM SNAPBACK

De Volcom Boys Savage Snapback in Cement Grey is een verstelbare cap met grafische print op de voorkant en een 6-panel constructie.

Koop hier de nieuwe VOLCOM SNAPBACK

nu ook te volgen op Twitter & Facebook

Continue reading

07 feb 2015

steun V&D help je mee

wij steunen V&D
het zou echt zonden zijn als de mooie winkelpanden uit het staat beeld verdwijnt
daarom als je mee wilt helpen koop iets bij V&D.nl of kom langs gezellig want gezelligheid kent geen tijd

 

Bericht door V&D.

Bekijk De NOS Achtuurjournaal van een week geleden

geschiedenis van v&d

Twitter
Facebook

Continue reading

03 feb 2015

Jerretje D-NiaL Ze Zijn Not Like Me

Jerretje D-NiaL wordt gezien als de Nederlanders DMX
Deze besten man kan ook niet allen goed rapper maar ook gepassioneerde in fitnessen
Daarnaast vermaakt hij mensen met zijn facebook filmpjes

op zoek naar dope kleding ?

ook te volgen op Twitter & Facebook

Continue reading
http://kingwing.nl/wp-content/themes/selecta