Foto

24 apr 2014

Subp Yao – Back To 1995 Mix (Waxhole Guest Mix #01)

SUBP Yao, de man die we hebben gevolgd sinds het prille begin van 2013, en die voor het eerst mijn aandacht trok via @ saturaterecords, is niets anders dan het blussen van de dopest tunes sindsdien doen. Hij is altijd op de voorgrond van de bas en de toekomst beats scene, nooit tot rust komen in een genre of BPM te lang, die voor mij iets wat ik liefde en respect over een kunstenaar die dat doet

Twitter

Subp Yao

Continue reading

23 apr 2014

Succes Gewenst EP

De producties op de EP zijn van PIM, met uitzondering van de track ‘Goud’ die geproduceerd is door GSB. De mixing is van EEMS en de mastering is gedaan door A.R.T. Tijdens dit project zijn we gecoacht door Pete Philly & Typhoon.

Nu ook te download op itunes & Google play en te luisteren bij spotify

Download hier het Succes Gewenst EP

facebook

Exclamation Music

Twitter

Exclamation Music

Continue reading

21 apr 2014

Lil Wayne – Swag Surfin (DoubleTap & Big Z Remix)

DoubleTap en Big Z zijn terug met een gloednieuwe track! De twee producenten wagen op een heel andere route met dit als zij Lil Wayne’s song Swag Surfin en voegen hun eigen unieke stijl val remix naar de song. Met melbourne stijl synths en zware 808′s, deze remix echt hard raakt. Dit is de eerste samenwerking tussen DoubleTap en Big Z allebei van hun unieke stijlen te combineren in een keiharde rap / val remix. Het duo DoubleTap heeft tot doel hun catchy melodieën te nemen en combineer ze met Big Z’s keiharde trappy druppels. Iedereen houdt van een grote populaire oud Lil Wayne tune te horen, en er is geen betere manier om het terug dan met een keiharde val remix brengen.

facebook

DoubleTap
Big Z Remixes

Continue reading

17 apr 2014

Huis tuin en keuken drones en Google Glass bescherming

Het maken van professionele videobeelden met drones is niet alleen maar weggelegd voor de grote jongens, ook voor consumenten komen er steeds geavanceerdere vliegmachines op de markt. Zoals de DJI Phantom 2 Vision+, die vanaf vrijdag in Nederland te koop is. Parcival Hofland maakt met bedrijf Air Footage professionele video’s vanuit de lucht en geeft cursussen aan consumenten. Met hem duiken we in de wereld van de huis-tuin-en-keuken-drones. En misschien houdt u er nog een leuke nieuwe hobby aan over.

Luister Hier De podcast van BNR Digitaal

Twitter

Mark Beekhuis
Jeroen Horlings

Continue reading

17 apr 2014

EvertMayn – Evert EP

16 apr 2014

UZ – Trap Shit V20

13 apr 2014

Boy Oh Boy (TWRK Edit)

12 apr 2014

Betalen met je vingerafdruk

ooit meer je creditcard uit je broekzak halen als je iets wilt bestellen in een webshop. Nee, je rekent gewoon af met je vingerafdruk. De backup is Michiel Frackers van Dutch Fellows.

Luister Hier De podcast van BNR Digitaal

Twitter

Herbert Blankesteijn
Michiel Frackers

Continue reading

12 apr 2014

Jungled Mixtape Volume 1 Mixed By MANJOZ

Volume.1 Jungled mixed by Manjoz and hosted by Dimtiri Nikita.

Twitter

MΛ‎NJOZ

Continue reading

10 apr 2014

Waddist​?​! by Zigz

Zigz zijn eerste Ep is een Feit
na medere show’s & Projecten gedaan te hebben
zowel in Belgie als in Nederland werd het tijd dat de rapper Zigz
met een Eerste ep kwam.

facebook

Zigz

Continue reading
http://kingwing.nl/wp-content/themes/selecta