Foto

18 dec 2014

Den Dubieus – Beschadigd Waar (BigNutzBeatz Remix)

Rond mei 2014 brachten Den Dubieus en producer Borgoe Beats (o.a. bekend van eerdere samenwerkingen met Raymzter en Millennium Miek) een tussentijdse track uit genaamd “Beschadigd Waar”. Omdat de oorspronkelijke track goede reacties heeft teweeggebracht hebben we besloten om in samenwerking met producer BigNutzBeatz een remix uit te laten brengen.

Facebook
Den Dubieus
Twitter
Den Dubieus

Continue reading

23 okt 2014

Ello vs. Facebook en muziek maken met robots

Terwijl jongeren Facebook aan de kant schuiven, weet concurrent ELLO steeds meer zielen te veroveren. Heeft de één echt te vrezen voor de ander? Europese en Amerikaanse telecomproviders zouden advertenties willen blokkeren een deel van de advertentieinkomsten op te eisen. Én, de Eindhovense band #teamDARE speelt de digitale sterren van de hemel. Presentatie: Herbert Blankesteijn, backup deze week is Brenno de Winter.

Luister Hier De podcast van BNR Digitaal

Twitter
BNR Digitaal
Herbert Blankesteijn
Brenno de Winter

Continue reading

20 okt 2014

CJP info

CJP is een voordeelpas voor iedereen tot 30 jaar die korting geeft bij bioscopen, festivals, musea, theaters, op reizen, dvd’s, games, magazines, kleding en je zorgverzekering. Behalve voordeel heb je soms ook voorrang bij premières of kun je altijd leuke prijzen winnen. Ga je naar het buitenland op vakantie, dan is je pas op meer dan 150.000 plekken geld waard.

Bijna 75.000 jongeren in Nederland hebben een CJP-pas en 930.000 middelbare scholieren een Cultuurkaart. Daardoor kunnen we veel meer dan alleen korting en voordeel geven. We organiseren evenementen en workshops waar talentvolle jongeren zich kunnen ontwikkelen en laten zien. Alles in onze media wordt gemaakt en geschreven door jongeren. CJP’ers krijgen gratis CJP Magazine in de brievenbus.

CJP doet (internationaal) onderzoek naar onderwerpen die jongeren bezig houden. In de toekomst gaan we nog meer doen om te laten zien dat cultuur een goed middel is om je eigen leven en dat van anderen te verrijken.

CJP stelt jongeren in staat hun culturele smaak te ontwikkelen en hun culturele horizon in Nederland en wereldwijd te verbreden. CJP brengt jongeren in contact met cultuur in de breedste zin en geeft daarbij voordeel en voorrang.

Koop hier je CJP pasje nu met nog meer kortingen

Twitter

CJP

Continue reading

01 okt 2014

Jooz – Even Stil (Beat by. Mr.Carmack)

‘Even Stil’ zal gratis te downloaden zijn op mijn eerste mixtape genaamd, ‘Het Leven Is Zo’.

Facebook
Jooz

Continue reading

26 sep 2014

ETNIES SCOUT

De Etnies Scout schoen in Black/Grey/White is onderdeel van de Etnies STI Evolution Foam Collection en heeft een ventilerende mesh upper, een Ortholite tussenzool voor comfort en een elastische hielband voor extra support. Ook zijn deze Scout schoenen onderdeel van de Etnies Buy A Shoes, Plant A Tree collectie. Wat inhoud dat als jij deze schoenen koopt er een boom voor terug wordt geplant in Brazilië.

Bestel hier je ETNIES SCOUT

Twitter

Revert95
etnies

Continue reading

25 sep 2014

DUB-O – DOPE (Official Video)

luisteren naar het album van DUB-O genaamd OLD LIGHTS NEW LIGHTS is zeker de moeite waard

op zoek naar dope kleding ?

Twitter

DUB-O

Continue reading

09 sep 2014

nieuwe telefoon op de markt WILKO

Kijkshop komt alles eerste met de nieuwe hit nu ook naar Nederland

De smartphones van Wiko zijn een hit in Frankrijk. Ze zijn scherp geprijsd, en, belangrijk in het door de crisis hevig getroffen land, “made in France”.

Naar eigen zeggen was Wiko de tweede grootste online verkoper van smartphones in Frankrijk, met een marktaandeel van 14,2 procent. In 2013 verkocht het bedrijf 1,7 miljoen smartphones in Frankrijk

Vloeiendheid en dynamiek met een duizelingwekkende snelheid! De HIGHWAY beschikt, dankzij een Octa core met 2.0 GHz kloksnelheid, over meervoudige functies. Het geheugen van 16 GB maakt het mogelijk om muziek, video’s, applicaties en andere inhoud op te slaan. Een werkgeheugen (RAM) van 2GB is efficiënt en maakt het geheel af. Acht cores en een groter geheugen jagen de HIGHWAY met grote snelheid vooruit.

ook benieuwd naar Wiko ? kijk dan hier voor meer informatie

Continue reading

06 sep 2014

koken met aan biedingen

Dit is voor mij een uitkomst.
Meestal weet ik nog niet zo goed wat ga ik ga eten
Door deze app is dat verleden tijd
Het is echt een aan rader!!

Je hebt Dagelijks nieuwe recepten op basis van actuele supermarktaanbiedingen.
En nog ook snel en makkelijk te maken

Download nu ook voor op je Itunes & Android

Voor meer info over Koken met Aanbiedingen vind je hier

ze zijn ook te vinden op Facebook

Continue reading

31 aug 2014

Stepherd & Skinto – Van de Kaart (Rework)

vandaag is het zo ver dat we kunnen luisteren naar de nieuwe EP van Stepherd & Skinto  genaamd  Mooiboy Fissa EP

Twitter

Stepherd
Skinto
boazvandebeatz

Continue reading

05 aug 2014

vakantie bericht

m4s0n501

we zijn er even tussen uit, op 24-08-2014 zijn we weer terug

Groetjes Team kingwing

Continue reading
http://kingwing.nl/wp-content/themes/selecta